HotBath

HotBath Cobber X afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 25 cm Mat zwart CX005EXT25BL

Adviesprijs €299,00
€254,00 incl. BTW
Uw voordeel: €45,00
Artikelcode: CX005EXT25BL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Overtuigende productbeschrijving

HotBath Cobber X afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 25 cm Mat zwart CX005EXT25BL

Op zoek naar een hoogwaardige inbouw wastafelmengkraan die zowel stijlvol als functioneel is? Maak kennis met de HotBath Cobber X afbouwdeel. Dit Nederlandse kwaliteitsproduct is speciaal ontworpen om aan de vraag van de markt te voldoen. Met een uitloop van 25 cm en een mat zwarte afwerking, geeft deze kraan een luxe uitstraling aan je badkamer. Lees verder om te ontdekken waarom de HotBath Cobber X afbouwdeel een uitstekende keuze is!

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. De Cobber X afbouwdeel is geen uitzondering. Het is met zorg ontwikkeld en geproduceerd in Italië, door 's werelds beste specialisten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en meer. Met jarenlange ervaring en expertise garanderen zij dat dit product aan de hoogste normen voldoet.

  • Gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan
  • Energiebesparend ontwerp voor een lagere impact op het milieu
  • Unieke systemen om duurzaamheid en efficiëntie te waarborgen

Trendy mat zwarte afwerking

Met de mat zwarte afwerking van de Cobber X afbouwdeel breng je een stijlvolle en trendy sfeer in je badkamer. Mat zwart is de nieuwe standaard voor moderne interieurs en geeft je badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel. Met deze kraan maak je een statement en geef je een boost aan je interieur. De combinatie van stijl en functionaliteit maakt de HotBath Cobber X afbouwdeel de perfecte keuze voor liefhebbers van trendy design.

Mis deze kans niet om je badkamer naar een hoger niveau te tillen. Kies voor de HotBath Cobber X afbouwdeel en geniet van hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en een trendy uitstraling. Bestel nu en maak van je badkamer een oase van luxe!