HotBath

HotBath Cobber X losse ronde greep voor inbouw stopkraan koud CX010C Geborsteld nikkel

Adviesprijs €156,00
€130,00 incl. BTW
Uw voordeel: €26,00
Artikelcode: CX010CEXTGN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber X losse ronde greep voor inbouw stopkraan koud CX010C Geborsteld nikkel

Hoogwaardig sanitair van HotBath

HotBath is een Nederlandse producent die zich richt op het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardig sanitair dat voldoet aan de exacte vraag van de markt. Met het oog op kwaliteit vindt de productie volledig plaats in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. Het HotBath netwerk bestaat uit gerenommeerde en gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en de ontwikkeling van douchesystemen.

HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat hun producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. Daarnaast bieden ze een garantietermijn van 5 jaar op hun producten, met uitzondering van elektronische onderdelen waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt. Kies voor de betrouwbare kwaliteit van HotBath en geniet van de luxe en duurzaamheid van hun producten.

Stijlvolle geborsteld nikkel afwerking

De HotBath Cobber X losse ronde greep voor inbouw stopkraan koud CX010C is uitgevoerd in de elegante kleur Geborsteld Nikkel (GN). Deze afwerking lijkt op roestvrijstaal en heeft een subtiele, warme gloed. Het geborstelde effect wordt met de hand aangebracht, waardoor de kraan een ambachtelijke uitstraling krijgt.

Geborsteld nikkel past zowel in minimalistische omgevingen als in ruimtes met rijke details. De veelzijdige kraan past zich moeiteloos aan zijn omgeving aan en voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte. Met deze kraan creëer je een stijlvolle en tijdloze uitstraling, waar je ook voor kiest.

  • Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid
  • Met de hand aangebrachte geborstelde afwerking
  • Passend in zowel minimalistische als gedetailleerde interieurs
  • Brengt een vleugje luxe in elke ruimte

Met de HotBath Cobber X losse ronde greep voor inbouw stopkraan koud CX010C in Geborsteld Nikkel haal je een kraan van topkwaliteit in huis die niet alleen functioneel is, maar ook een blikvanger in je badkamer.