HotBath

HotBath Cobber X losse ronde greep voor inbouw stopkraan warm CX010H Mat zwart

Adviesprijs €130,00
€111,00 incl. BTW
Uw voordeel: €19,00
Artikelcode: CX010HEXTBL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Overtuigende productbeschrijving: HotBath Cobber X losse ronde greep voor inbouw stopkraan warm CX010H Mat zwart

Kwaliteit en vakmanschap in één

HotBath, een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair, heeft de Cobber X losse ronde greep ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Met de nadruk op vakmanschap en precisie, is deze greep een staaltje Italiaans meesterschap. Dankzij de samenwerking met de allerbeste specialisten in fijnmetaalbewerking, verchromen en douchesystemen, kan je vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van HotBath producten.

Tijdloze klasse met een vleugje mat zwart

Met de mat zwarte finish van de Cobber X losse ronde greep geef je jouw badkamer of keuken een vleugje stijl en luxe. Deze trendy kleur past perfect bij zowel minimalistische ruimtes als bij designbadkamers en keukens. Hiermee maak je een statement en creëer je een chique sfeer, vergelijkbaar met een boetiekhotel of sterrenrestaurant. Laat je interieur stralen met deze mat zwarte greep en geef het een boost.

Garantie en exclusiviteit

HotBath biedt een garantietermijn van 5 jaar op hun producten, volgens de garantievoorwaarden. De hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid van de Cobber X losse ronde greep wordt hierdoor extra benadrukt. Houd er wel rekening mee dat de garantietermijn voor elektronische onderdelen 2 jaar is. Deze unieke en exclusieve greep is uitsluitend verkrijgbaar via sanitair speciaalzaken in Nederland en België, waardoor je verzekerd bent van een bijzonder product waar niet iedereen over beschikt.

  • Materiaal: Fijnmetaal
  • Finish: Mat zwart
  • Inclusief: Losse ronde greep voor inbouw stopkraan warm
  • Garantietermijn: 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen)

Voeg klasse en functionaliteit toe aan jouw badkamer of keuken met de HotBath Cobber X losse ronde greep in mat zwart. Geniet van de duurzaamheid, betrouwbaarheid en exclusiviteit die dit product te bieden heeft. Bestel nu en maak van jouw interieur een ware eyecatcher.