HotBath

HotBath Cobber X losse ronde greep voor inbouw stopkraan warm CX010H Chroom

Adviesprijs €99,00
€84,00 incl. BTW
Uw voordeel: €15,00
Artikelcode: CX010HEXTCR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Overtuigende Productbeschrijving: HotBath Cobber X losse ronde greep voor inbouw stopkraan warm CX010H Chroom

Topkwaliteit sanitair van Nederlandse bodem

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de Cobber X losse ronde greep voor inbouw stopkraan warm CX010H Chroom bieden ze een product aan dat voldoet aan de hoogste standaarden. De producenten van HotBath behoren tot de allerbeste, gerenommeerde fabrikanten in de industrie. Dankzij jarenlange expertise en een focus op fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie en ontwikkeling van douchesystemen, kunnen ze de beste kwaliteit garanderen.

De HotBath Cobber X losse ronde greep is ontworpen om duurzaamheid, energiebesparing en gebruiksgemak te bieden. Het product is gemaakt om lang mee te gaan en heeft een garantietermijn van 5 jaar volgens de garantievoorwaarden van HotBath. Hierdoor kun je vertrouwen op de betrouwbaarheid van dit product. Let op: voor elektronische onderdelen geldt een garantietermijn van 2 jaar.

Een elegante toevoeging aan jouw interieur

In de kleur Chroom (CR) straalt deze kraan van HotBath elegantie en verfijning uit. De sublieme glans van de chroom finish zorgt voor een opvallend en levendig accent in elke keuken, badkamer of toilet. De tijdloze uitstraling van chroom maakt het perfect geschikt voor elke interieurstijl.

Chroom is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam. De kleur behoudt zijn karakteristieke glans, zelfs na verloop van tijd. Bovendien is chroom eenvoudig te combineren met andere materialen, waardoor je spannende contrasten kunt creëren.

Ontdek de perfecte combinatie van kwaliteit en stijl

HotBath Cobber X losse ronde greep voor inbouw stopkraan warm CX010H Chroom biedt de perfecte combinatie van hoogwaardige kwaliteit en tijdloze stijl. Met een focus op duurzaamheid en gebruiksgemak, voldoet dit product aan de eisen van zelfs de meest veeleisende klanten. Voeg een vleugje elegantie toe aan je interieur en geniet van de betrouwbaarheid van HotBath's topkwaliteit sanitair.