HotBath

HotBath Fellow 3-gats keukenmengkraan met uitneembare handdouche Zwart chroom FKM19BK

Adviesprijs €745,00
€633,00 incl. BTW
Uw voordeel: €112,00
Artikelcode: FKM19BK
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Fellow 3-gats keukenmengkraan met uitneembare handdouche Zwart chroom FKM19BK

Een hoogwaardige keukenmengkraan voor dagelijks gebruik

Met de HotBath Fellow 3-gats keukenmengkraan met uitneembare handdouche in Zwart chroom voeg je functionaliteit en stijl toe aan je keuken. HotBath, een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair, heeft met dit product een kraan ontwikkeld die voldoet aan de exacte behoeften van de markt.

De Fellow keukenmengkraan is gemaakt van kwalitatief fijnmetaal en heeft een aantrekkelijke Zwart chroom finish. Deze gedurfde kleur geeft je keuken een moderne uitstraling en past perfect in zowel moderne als klassieke keukenstijlen. Anders dan een mat zwarte finish, heeft Zwart chroom een glanzende uitstraling die de aandacht trekt en je keuken een nieuwe dynamiek geeft.

Met de uitneembare handdouche van de Fellow keukenmengkraan heb je de mogelijkheid om gemakkelijk groenten af te spoelen, pannen schoon te maken of de spoelbak grondig te spoelen. Dit maakt de kraan niet alleen praktisch, maar ook een waardevolle toevoeging aan je keuken.

Hoogwaardige productie en duurzaamheid

HotBath heeft ervoor gekozen om de productie van hun kranen volledig in Italië te laten plaatsvinden. Dit komt doordat zij geloven dat 's werelds beste specialisten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen in Italië te vinden zijn.

Deze zorgvuldige keuze voor productiepartners zorgt ervoor dat de HotBath Fellow keukenmengkraan van hoge kwaliteit en duurzaam is. De kraan is ontworpen om energiebesparend en kostenbesparend te zijn, zodat je kunt genieten van langdurig gebruik zonder compromissen te hoeven sluiten.

HotBath biedt een garantie van 5 jaar op hun producten, wat aangeeft hoeveel vertrouwen zij hebben in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun kranen. Let op: elektronische onderdelen vallen onder een garantie van 2 jaar.

Exclusief verkrijgbaar bij sanitair speciaalzaken

Omdat HotBath waarde hecht aan de kwaliteit en service van hun producten, zijn alle HotBath producten uitsluitend verkrijgbaar via sanitair speciaalzaken in Nederland en België. Hierdoor ben je verzekerd van deskundig advies en een goede service bij de aanschaf van je keukenmengkraan.

Kies voor de HotBath Fellow 3-gats keukenmengkraan met uitneembare handdouche in Zwart chroom en geniet van een hoogwaardige kraan die perfect aansluit bij jouw keukenstijl. Voeg stijl, functionaliteit en duurzaamheid toe aan je keuken met dit prachtige product van HotBath.