HotBath

HotBath Friendo inbouwdouche-/badmengkraan met automatische omstelinrichting Geborsteld nikkel F032GN

Adviesprijs €299,00
€254,00 incl. BTW
Uw voordeel: €45,00
Artikelcode: F032GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Friendo inbouwdouche-/badmengkraan met automatische omstelinrichting Geborsteld nikkel F032GN

Kwalitatief hoogwaardig sanitair van HotBath

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Onze doelstelling is om een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen dat specifiek is toegespitst op de exacte vraag van de markt. Om aan onze hoge kwaliteitseisen te voldoen, produceren wij al onze producten volledig in Italië. Daar zijn namelijk 's werelds beste specialisten te vinden op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en het ontwikkelen van douchesystemen.

Bij HotBath hechten we ook veel waarde aan duurzaamheid, energiebesparing en kostenbesparing in het dagelijks gebruik van onze producten. Daarom hebben we een aantal unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat onze producten extra duurzaam, energiebesparend en voordelig in gebruik zijn. Om de kwaliteit van onze producten te garanderen, bieden wij een garantietermijn van 5 jaar aan volgens onze garantievoorwaarden. Let op: voor elektronische onderdelen geldt een garantietermijn van 2 jaar. Onze producten zijn exclusief verkrijgbaar via sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Luxueuze uitstraling met geborsteld nikkel

Geborsteld nikkel is de kleur van deze inbouwdouche-/badmengkraan. Het heeft de uitstraling van roestvrijstaal met een subtiele, warme gloed. De geborstelde afwerking wordt ambachtelijk met de hand aangebracht, waardoor de kraan een unieke uitstraling heeft. Deze finish past zowel in een minimalistische omgeving als in een ruimte met rijke details. Met geborsteld nikkel kies je voor een veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling, die zich moeiteloos aanpast aan elke omgeving.