HotBath

HotBath Archie Hoofddouche Vierkant 300 mm RVS316 AR181IX

Adviesprijs €625,00
€531,00 incl. BTW
Uw voordeel: €94,00
Artikelcode: AR181IX
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Hoofddouche Vierkant 300 mm RVS316 AR181IX

Een Hoofddouche van Uitzonderlijke Kwaliteit

De HotBath Archie Hoofddouche is een fantastische keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardig en duurzaam product. In tegenstelling tot andere kranen van Hotbath, is deze serie volledig vervaardigd uit roestvrijstaal (RVS) 316. Dit materiaal van topkwaliteit is bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen, wat ervoor zorgt dat deze hoofddouche lang meegaat en vrijwel onverwoestbaar is.

Een Stijlvolle Eyecatcher

De HotBath Archie Hoofddouche combineert functionaliteit met een prachtig design. De geborstelde afwerking geeft de kraan een moderne en elegante uitstraling, terwijl de bedieningsknop is voorzien van een Vinyl Touch, die een lichtschittering heeft vergelijkbaar met een grammofoonplaat. Dit zorgt ervoor dat deze hoofddouche niet alleen goed presteert, maar ook een echte eyecatcher is in elke badkamer of doucheruimte.

Een Veelzijdige Keuze in Kleur

De HotBath Archie Hoofddouche is verkrijgbaar in de kleur RVS 316 (IX). Deze kleur is een uitstekend alternatief voor geborsteld nikkel en past perfect bij moderne en tijdloze interieurstijlen. Met deze hoofddouche voeg je een vleugje stijl en elegantie toe aan je badkamer, terwijl je tegelijkertijd geniet van de duurzaamheid en functionaliteit die deze kraan te bieden heeft.