HotBath

HotBath Archie Inbouw Hoofddouche RVS316 AR142IX

Adviesprijs €2.220,00
€1.850,00 incl. BTW
Uw voordeel: €370,00
Artikelcode: AR142IX
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Inbouw Hoofddouche RVS316 AR142IX

Een duurzame keuze: kraan van RVS316

Op zoek naar een hoogwaardige inbouw hoofddouche met een unieke uitstraling? Maak kennis met de HotBath Archie Inbouw Hoofddouche RVS316 AR142IX. Anders dan andere kranen van Hotbath is de Archie serie volledig vervaardigd uit RVS316, een materiaal van de allerbeste kwaliteit.

RVS316, ook wel bekend als roestvrijstaal, biedt verschillende voordelen. Het is niet alleen bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen, maar heeft ook een uiterst duurzaam karakter. Dit maakt deze hoofddouche een verstandige keuze voor elke badkamer.

  • Hoogwaardig RVS316 materiaal
  • Bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen
  • Uitermate duurzaam

Een stijlvolle eyecatcher

Met de HotBath Archie Inbouw Hoofddouche RVS316 AR142IX voeg je niet alleen functionaliteit, maar ook stijl toe aan je badkamer. Deze kraan is afgewerkt met een geborstelde look, waardoor hij een elegante uitstraling heeft.

De bedieningsknop is voorzien van Vinyl Touch, wat zorgt voor een luxueuze afwerking en dezelfde lichtschittering geeft als een grammofoonplaat. Dankzij de unieke combinatie van materialen en de geborstelde afwerking is deze hoofddouche een ware eyecatcher in elke ruimte.

Een alternatief voor geborsteld nikkel

Ben je op zoek naar een alternatief voor geborsteld nikkel? Dan is de HotBath Archie Inbouw Hoofddouche RVS316 AR142IX de perfecte keuze. Deze kraan, volledig gemaakt van RVS316, biedt dezelfde duurzaamheid en kwaliteit als geborsteld nikkel, maar met een unieke uitstraling.

Voeg een vleugje moderniteit en verfijning toe aan je badkamer met deze kraan van hoogwaardig roestvrijstaal. Kies voor de HotBath Archie Inbouw Hoofddouche RVS316 AR142IX en geniet van een kraan die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt.

Bestel nu en ontdek zelf de unieke kenmerken van deze inbouw hoofddouche!