HotBath

HotBath Archie Inbouw Hoofddouche RVS316 AR197IX

Adviesprijs €1.650,00
€1.403,00 incl. BTW
Uw voordeel: €247,00
Artikelcode: AR197IX
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Inbouw Hoofddouche RVS316 AR197IX

Een kraan van de allerbeste kwaliteit - RVS 316

Maak kennis met de HotBath Archie Inbouw Hoofddouche RVS316 AR197IX, een kraan van de allerbeste kwaliteit. In tegenstelling tot de andere kranen van Hotbath die vervaardigd zijn uit messing, is deze kranenserie als enige volledig uitgevoerd in RVS 316. Dit hoogwaardige roestvrijstaal staat bekend om zijn uitstekende weerstand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen.

Met de Archie Inbouw Hoofddouche haal je niet alleen een duurzame keuze in huis, maar ook een kraan die vrijwel onverwoestbaar is. Dankzij zijn robuuste karakter gaat deze kraan jarenlang mee, zonder aan kwaliteit in te boeten. Deze kraan is een ware eyecatcher voor elke ruimte en zal zeker de aandacht trekken.

Verrijk je badkamer met een geborstelde afwerking

Niet alleen de materiaalkeuze maakt de HotBath Archie Inbouw Hoofddouche RVS316 AR197IX speciaal, maar ook de geborstelde afwerking. Deze afwerking geeft de kraan een unieke uitstraling en zorgt voor een subtiele lichtschittering, vergelijkbaar met een grammofoonplaat. Dit geeft een extra vleugje stijl aan je badkamer en maakt van deze kraan dé blikvanger van de ruimte.

De perfecte vervanger voor geborsteld nikkel

Ben je op zoek naar een alternatief voor geborsteld nikkel? Dan is de HotBath Archie Inbouw Hoofddouche RVS316 AR197IX de ideale keuze. Het roestvrijstaal (RVS) biedt dezelfde moderne uitstraling als geborsteld nikkel, maar met de voordelen van een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van RVS 316 ben je verzekerd van een kraan die bestand is tegen de tand des tijds.

Upgrade je badkamer met de HotBath Archie Inbouw Hoofddouche RVS316 AR197IX en geniet van de beste kwaliteit en stijl die deze kraan te bieden heeft. Maak een statement in je badkamer en laat deze kraan de eyecatcher van de ruimte zijn. Bestel nu en maak van je badkamer een ware oase van luxe en comfort.