HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS31 - RVS316 - Ronde Handdouche - 50cm Inbouw Hoofddouche

Adviesprijs €4.350,00
€3.698,00 incl. BTW
Uw voordeel: €652,00
Artikelcode: IBS31IX14
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS31 - RVS316 - Ronde Handdouche - 50cm Inbouw Hoofddouche

De beste kwaliteit en duurzaamheid met RVS 316

Als je op zoek bent naar een kraan van de allerbeste kwaliteit, zoek dan niet verder dan de Hotbath Archie Regendoucheset IBS31. Deze regendoucheset is volledig vervaardigd uit roestvrijstaal (RVS) 316, een alternatief voor geborsteld nikkel. In tegenstelling tot de andere kranen van Hotbath, die gemaakt zijn van messing, biedt de Archie-serie de ultieme duurzaamheid en prestaties.

RVS 316 staat bekend om zijn weerstand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Dit materiaal is vrijwel onverwoestbaar en garandeert een lange levensduur van de kraan. Bovendien is de geborstelde afwerking een ware blikvanger in elke ruimte. De bedieningsknop is uitgevoerd met Vinyl Touch en heeft dezelfde lichtschittering als een grammofoonplaat, waardoor de kraan een vleugje elegantie en glamour toevoegt aan je badkamer.

Een complete inbouwdoucheset

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS31 wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset, zodat je direct kunt genieten van een luxueuze douche-ervaring. Deze set bestaat uit verschillende onderdelen die zorgen voor ultiem comfort en gemak:

  • Ronde handdouche: De regendoucheset is voorzien van een ronde handdouche, waarmee je de waterstraal naar wens kunt instellen. Of je nu houdt van een zachte, ontspannende straal of juist van een krachtige, verfrissende douche, met deze handdouche is het allemaal mogelijk.
  • 50cm inbouw hoofddouche: De set wordt ook geleverd met een inbouw hoofddouche van 50 cm. Hiermee creëer je een stijlvolle en luxueuze regendouche-ervaring, waarbij het water gelijkmatig over je hele lichaam stroomt. Het gevoel van een verfrissende regenbui, gewoon bij jou thuis!

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS31 haal je niet alleen een kraan van topkwaliteit in huis, maar ook een complete inbouwdoucheset die jouw dagelijkse douchebeleving naar een hoger niveau tilt. Ervaar nu zelf het comfort, de stijl en de luxe van deze regendoucheset!