HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS31 - RVS316 - Staaf Handdouche - 38cm Inbouw Hoofddouche

Adviesprijs €4.155,00
€3.532,00 incl. BTW
Uw voordeel: €623,00
Artikelcode: IBS31IX4
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Inbouwdoucheset van hoge kwaliteit

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS31 is een prachtige toevoeging aan jouw badkamer. Deze inbouwdoucheset biedt niet alleen een luxueuze en comfortabele douche-ervaring, maar is ook gemaakt van hoogwaardig materiaal. Met de geborstelde afwerking en het gebruik van RVS 316 is deze doucheset een ware eyecatcher in elke ruimte.

Compleet geleverd

Deze inbouwdoucheset wordt geleverd met alle essentiële onderdelen die je nodig hebt voor een complete douche-ervaring. De set bestaat uit:

  • Inbouw hoofddouche van 38cm
  • Staaf handdouche voor extra flexibiliteit

Met deze combinatie van een grote regendouche en een handdouche kun je genieten van een verfrissende en veelzijdige douche-ervaring.

Hoogwaardig materiaal

Wat deze doucheset echt bijzonder maakt, is het gebruik van RVS 316 als basismateriaal. In tegenstelling tot andere kranen is de Archie-serie volledig gemaakt van dit hoogwaardige roestvrij staal. RVS 316 is bekend om zijn duurzaamheid en uitstekende bestendigheid tegen vocht, vuil en hoge temperaturen.

De bedieningsknop is voorzien van Vinyl Touch, wat zorgt voor een onderscheidende lichtschittering vergelijkbaar met een grammofoonplaat. Dit voegt een extra vleugje stijl en klasse toe aan de doucheset.

Kies voor de Hotbath Archie Regendoucheset IBS31 en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit, hoogwaardig materiaal en een luxe uitstraling in jouw badkamer.