HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS32 - RVS316 - Ronde Handdouche - 38cm Inbouw Hoofddouche

Adviesprijs €4.160,00
€3.536,00 incl. BTW
Uw voordeel: €624,00
Artikelcode: IBS32IX1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

RVS 316: Duurzaamheid en Elegantie

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS32 is een fantastische keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een kraan met een unieke uitstraling en duurzaamheid. Deze regendoucheset is volledig vervaardigd uit RVS 316, een hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen vocht, vuil en hoge temperaturen.

De keuze voor RVS 316 zorgt ervoor dat deze kraan een lange levensduur heeft en vrijwel onverwoestbaar is. Je kunt erop vertrouwen dat deze regendoucheset jarenlang meegaat zonder enige vorm van slijtage. Daarnaast voegt de geborstelde afwerking een vleugje elegantie toe aan de kraan, waardoor het een echte eyecatcher wordt in elke badkamer.

Compleet Inbouwdouchesysteem

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS32 haal je een compleet inbouwdouchesysteem in huis. Dit betekent dat je alles hebt wat je nodig hebt om van een ontspannende douche-ervaring te genieten. Het is belangrijk om te weten welke onderdelen er bij deze set inbegrepen zijn:

  • Een ronde handdouche: de handdouche biedt flexibiliteit en gemak, zodat je kunt kiezen tussen een zachte regenstraal of een krachtige massagestraal.
  • Een 38cm inbouw hoofddouche: deze royale en stijlvolle hoofddouche zorgt voor een luxueuze regendouche-ervaring.

Met deze regendoucheset ben je verzekerd van een complete badkamerupgrade. Het minimalistische ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze set perfect past bij elke moderne badkamerstijl.

Uitmuntende Kwaliteit en Gebruiksgemak

Naast het gebruik van hoogwaardige materialen biedt de Hotbath Archie Regendoucheset IBS32 ook uitmuntende kwaliteit en gebruiksgemak. De bedieningsknop is uitgevoerd met Vinyl Touch, wat zorgt voor een zachte aanraking en een glanzende uitstraling, vergelijkbaar met een grammofoonplaat.

Met het oog op jouw comfort en gemak is deze regendoucheset ontworpen met aandacht voor elk detail. Elk onderdeel van de set is zorgvuldig geselecteerd en samengevoegd om een naadloze en verfijnde douche-ervaring te creëren.

Wanneer je kiest voor de Hotbath Archie Regendoucheset IBS32, kies je niet alleen voor stijl en duurzaamheid, maar ook voor ultiem comfort en een luxueuze douche-ervaring.