HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS32 - RVS316 - Ronde Handdouche - 50cm Inbouw Hoofddouche

Adviesprijs €4.260,00
€3.621,00 incl. BTW
Uw voordeel: €639,00
Artikelcode: IBS32IX14
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS32 - RVS316 - Ronde Handdouche - 50cm Inbouw Hoofddouche

Duurzaam en stijlvol RVS 316 (IX)

Geef uw badkamer een upgrade met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS32. Deze kraan is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal van de allerbeste kwaliteit: RVS 316. In tegenstelling tot andere kranen in onze collectie, is de Archie-serie volledig vervaardigd uit dit duurzame materiaal.

RVS 316 biedt uitstekende weerstand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen, waardoor uw doucheset er altijd stralend uitziet. Het materiaal is vrijwel onverwoestbaar, waardoor u lang kunt genieten van uw aankoop. De geborstelde afwerking geeft de kraan een unieke uitstraling, terwijl de bedieningsknop is voorzien van Vinyl Touch, wat zorgt voor een prachtige lichtschittering, vergelijkbaar met een grammofoonplaat. Deze regendoucheset is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in uw badkamer.

Complete inbouwdoucheset

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS32 haalt u een volledige inbouwdoucheset in huis. Deze set bevat alles wat u nodig heeft voor een luxe douche-ervaring. Het bestaat uit:

  • Een ronde handdouche voor een gerichte waterstraal en extra comfort
  • Een inbouw hoofddouche met een diameter van 50 cm voor een heerlijke regendouche

Dankzij het inbouwontwerp kunt u deze doucheset naadloos integreren in uw badkamer. Met de combinatie van de handdouche en de hoofddouche kunt u kiezen uit verschillende straalsoorten en genieten van een optimale douchesensatie.