HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS32 - RVS316 - Staaf Handdouche - 50cm Inbouw Hoofddouche

Adviesprijs €4.065,00
€3.455,00 incl. BTW
Uw voordeel: €610,00
Artikelcode: IBS32IX4
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS32 - RVS316 - Staaf Handdouche - 50cm Inbouw Hoofddouche

Een nieuwe standaard in stijl en duurzaamheid

Upgrade je badkamer met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS32. Deze set, vervaardigd uit RVS316, biedt niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook een ongeëvenaarde duurzaamheid. In tegenstelling tot andere kranen van Hotbath, is de Archie-serie volledig gemaakt van RVS316. Dit hoogwaardige materiaal is bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen.

Met de geborstelde afwerking en de unieke Vinyl Touch bedieningsknop, die doet denken aan een glinsterende grammofoonplaat, is deze kraan de absolute eyecatcher in jouw badkamer.

Een complete inbouwdoucheset

  • 50cm inbouw hoofddouche: Geniet van het luxe gevoel van een regendouche met de 50cm inbouw hoofddouche. De grote douchekop zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling over je hele lichaam, voor een verkwikkende en ontspannende douche-ervaring.
  • Staaf handdouche: Naast de hoofddouche wordt deze set geleverd met een handige staaf handdouche. Hiermee kun je eenvoudig je lichaam afspoelen of de douchecabine schoonmaken.

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS32 haal je alles in huis voor een complete en luxueuze douchesensatie. Met de hoogwaardige materialen en het tijdloze design is deze inbouwdoucheset een waardevolle toevoeging aan jouw badkamer.