HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Messing PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - 20cm Plafondbuis

Adviesprijs €4.182,00
€3.555,00 incl. BTW
Uw voordeel: €627,00
Artikelcode: IBS33BBP124
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Verrijk Uw Badkamer met Hotbath Archie Regendoucheset IBS33

Hoogwaardige Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Messing PVD - Ontdek een wereld van luxe en stijl voor uw dagelijkse douche-ervaring. Deze regendoucheset, met zijn prachtige matte afwerking van geborsteld messing PVD, belooft niet alleen een visueel genot maar ook duurzame functionaliteit voor uw badkamer.

Een duurzame keuze in geborsteld messing PVD

Kiezen voor de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 betekent kiezen voor langdurige kwaliteit. De speciale PVD-coating beschermt tegen de elementen, waardoor de set er jarenlang als nieuw blijft uitzien. Geborsteld messing PVD is uitermate bestand tegen corrosie, oxidatie en krassen, wat bijdraagt aan de levensduur en het onderhoudsgemak van de set.

Een complete inbouwdoucheset voor een ultieme douche-ervaring

  • Ronde handdouche: Voor een gerichte en comfortabele waterstraal.
  • 30cm hoofddouche: Zorgt voor een royale en verkwikkende regendouche, waardoor je een watervalervaring in je eigen badkamer creëert.
  • 20cm plafondbuis: Maakt een elegante en naadloze montage aan het plafond mogelijk, perfect geïntegreerd in het design van je badkamer.

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 staat garant voor een dagelijkse dosis luxe en comfort. Met de geborsteld messing PVD-afwerking en volledige inbouwfuncties is deze set de ideale toevoeging aan elke badkamer. Geef je over aan ultieme ontspanning en laat je verwennen door de luxe van deze prachtige regendoucheset.