HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Messing PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - 20cm Plafondbuis

Adviesprijs €4.242,00
€3.606,00 incl. BTW
Uw voordeel: €636,00
Artikelcode: IBS33BBP126
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Stijl en Duurzaamheid in Één

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Messing PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - 20cm Plafondbuis - Een combinatie van elegantie en lange levensduur, deze regendoucheset is de ideale keuze voor een stijlvolle en duurzame badkamerupgrade.

Geborsteld Messing PVD - Duurzame schoonheid

Het unieke van de Archie Regendoucheset ligt in de BBP afwerking. Geborsteld Messing PVD staat bekend om zijn matte look die naast esthetiek ook extreme duurzaamheid biedt. De speciale coating garandeert dat de kraan jarenlang zijn glans niet verliest, vrij van metaalcorrosie, oxidatie en krassen.

Inbouwdoucheset - Compleet en gebruiksvriendelijk

  • Ronde handdouche: Ontworpen voor comfort en een gelijkmatige waterverdeling, biedt de ronde handdouche een ontspannende douche-ervaring.
  • 30cm Hoofddouche/Superdun: Met zijn moderne en slanke ontwerp is de 30cm hoofddouche niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw badkamer.
  • 20cm Plafondbuis: De plafondbuis zorgt voor een subtiele en stevige bevestiging, waardoor de hoofddouche perfect in uw badkamer past.

Kies voor de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 en verheug u op een douche-ervaring die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel verrijkend is. Bestel nu en stap binnenkort over naar uw eigen luxueuze doucheritueel.