HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Messing PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - 30cm Plafondbuis

Adviesprijs €4.182,00
€3.555,00 incl. BTW
Uw voordeel: €627,00
Artikelcode: IBS33BBP134
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Messing PVD

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben. Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Een stijlvolle en complete inbouwdoucheset

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 in geborsteld messing PVD is een prachtige toevoeging aan elke badkamer. Deze complete set wordt geleverd met diverse onderdelen die zorgen voor een luxueuze douche-ervaring:

  • Ronde handdouche
  • 30cm hoofddouche
  • 30cm plafondbuis

Met deze set kun je genieten van een heerlijke regendouche en de flexibiliteit van een handdouche. De 30cm hoofddouche zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling over je hele lichaam, terwijl de handdouche ideaal is voor het gericht spoelen van bepaalde lichaamsdelen. De bijgeleverde 30cm plafondbuis zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

Duurzaamheid en gemak

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een duurzame en gebruiksvriendelijke keuze. Het geborsteld messing PVD heeft een uitstekende weerstand tegen corrosie, oxidatie en krassen, waardoor de set er zelfs na jaren intensief gebruik als nieuw uitziet. Daarnaast is de set eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor je langdurig kunt genieten van een luxe douche-ervaring.