HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Messing PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - 30cm Plafondbuis

Adviesprijs €4.242,00
€3.606,00 incl. BTW
Uw voordeel: €636,00
Artikelcode: IBS33BBP136
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HOTBATH ARCHIE REGENDOUCHTSET IBS33 - Luxe in Geborsteld Messing PVD

HOTBATH ARCHIE REGENDOUCHTSET IBS33 - GEBORSTELD MESSING PVD - RONDE HANDDOUCHE - 30CM HOOFDDOUCHE/SUPERDUN - 30CM PLAFOONDBUIS - De ultieme samensmelting van esthetiek en langdurige kwaliteit, deze regendoucheset is een must-have voor een badkamer die luxe en duurzaamheid ademt.

Een elegant pronkstuk met duurzaamheid in overvloed

Ontdek de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33, uw nieuwe bondgenoot voor een ongeëvenaarde en stijlvolle douche-ervaring. Vervaardigd met hoogwaardig geborsteld messing PVD, is deze set niet alleen een lust voor het oog maar ook een belofte voor langdurig gebruik.

De kracht van geborsteld messing PVD

De BBP finish van de Hotbath Archie Regendoucheset is niet alleen mooi om te zien maar ook gebouwd om te blijven. Bestand tegen de effecten van metaalcorrosie, oxidatie en krassen, biedt het een blijvende schoonheid en prestatie voor uw badkamer.

Complete inbouwdoucheset

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 is een complete oplossing voor een luxueuze douche-ervaring. Met een ronde handdouche, een 30cm superdunne hoofddouche en een 30cm plafondbuis, verzekert deze set een strak design en persoonlijke aanpassingsvrijheid.

  • Ronde handdouche voor een verfrissende waterverspreiding
  • 30cm superdunne hoofddouche voor een rijke regenval-ervaring
  • 30cm plafondbuis voor een elegante, naadloze montage

Investeer in de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 en verheug je elke dag op een douche-ervaring die comfort, stijl en kwaliteit uitstraalt. Deze regendoucheset is een verrijking voor elke badkamer, zowel in gebruiksgemak als in uiterlijk.