HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Messing PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm

Adviesprijs €4.182,00
€3.555,00 incl. BTW
Uw voordeel: €627,00
Artikelcode: IBS33BBP14
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Messing PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben. Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Douchen in luxe met de Hotbath Archie Regendoucheset

Ervaar een heerlijke douche-ervaring met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33. Deze regendoucheset combineert stijlvol design met hoogwaardige kwaliteit. Met de ronde handdouche en 30cm hoofddouche geniet je van een gelijkmatige waterverdeling en een verfrissende douche. De wandarm zorgt ervoor dat de hoofddouche op de perfecte hoogte wordt geïnstalleerd. Geniet van een ontspannen douche-ervaring in je eigen badkamer.

Compleet inbouwpakket

  • 1 x Inbouwthermostaat
  • 1 x Ronde handdouche
  • 1 x 30cm Hoofddouche
  • 1 x Wandarm

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 wordt geleverd als een compleet inbouwpakket. Alles wat je nodig hebt om deze regendoucheset te installeren is inbegrepen. De inbouwthermostaat zorgt voor een veilige en comfortabele watertemperatuur. Met de ronde handdouche en 30cm hoofddouche kies je zelf hoe je wilt douchen. De bijgeleverde wandarm zorgt ervoor dat de hoofddouche op de juiste hoogte kan worden bevestigd. Installeer deze regendoucheset en geniet van een luxe douche-ervaring in je eigen badkamer.