HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Messing PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - Wandarm

Adviesprijs €4.242,00
€3.606,00 incl. BTW
Uw voordeel: €636,00
Artikelcode: IBS33BBP16
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

:

Moderne Schoonheid met een Duurzame Afwerking

Bent u gecharmeerd van de warme uitstraling van geborsteld messing? Met de Hotbath Archie Regendoucheset met de BBP-afwerking hoeft u die charme nooit meer los te laten. Het geborsteld messing PVD-coating zorgt ervoor dat deze regendoucheset er zelfs na jaren intensief gebruik nog als nieuw uitziet. Kies voor een duurzame optie die vrij is van metalen corrosie, oxidatie en krassen. Deze regendoucheset weerstaat de tand des tijds en behoudt zijn prachtige uitstraling.

Een Complete Inbouwdoucheset

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset. Bij deze set krijgt u alles wat u nodig heeft voor het creëren van een luxe douche-ervaring. De set bestaat uit:

  • Een stijlvolle ronde handdouche
  • Een superdunne 30cm hoofddouche voor een breed regengevoel
  • Een stevige wandarm voor het bevestigen van de hoofddouche op ideale hoogte

Met deze set kunt u uw badkamer transformeren in een oase van ontspanning. Geniet van de ultieme douche-ervaring vanuit het comfort van uw eigen huis.

Verfraai uw Badkamer met Kwaliteit

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 is niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook gemaakt met hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan. U kunt rekenen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van Hotbath-producten. Investeer in uw badkamer met deze regendoucheset en geniet van de moderne schoonheid en kwaliteit die het te bieden heeft.