HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Koper PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - 20cm Plafondbuis

Adviesprijs €4.242,00
€3.606,00 incl. BTW
Uw voordeel: €636,00
Artikelcode: IBS33BCP126
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Koper PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - 20cm Plafondbuis

Een levendige kraan met een unieke kleurtoon

De Geborsteld Koper PVD kleur van de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 maakt deze kraan echt opvallen. Het heeft een doorleefde uitstraling en een unieke kleurtoon die de perfecte balans tussen modern en klassiek creëert. Met een PVD-coating behoudt deze kraan zijn verouderde look, zelfs na jarenlang gebruik, in tegenstelling tot geborsteld koper zonder PVD. De Geborsteld Koper PVD finish is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam. Het is bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring, waardoor het een perfecte keuze is voor iedereen die streeft naar kwaliteit en langdurige schoonheid in hun badkamer.

Een complete inbouwdoucheset voor ultieme luxe

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 haal je een complete inbouwdoucheset in huis. Deze set bestaat uit verschillende onderdelen die samen zorgen voor een ultiem luxe douche-ervaring. Inbegrepen is een ronde handdouche die gemakkelijk in de hand ligt en een ontspannende douche-ervaring biedt. Daarnaast is er een 30cm hoofddouche, die superdun is en zorgt voor een gelijkmatige waterverspreiding over je hele lichaam. Om de stijlvolle uitstraling compleet te maken, wordt deze set geleverd met een 20cm plafondbuis, waardoor je douche een moderne uitstraling krijgt.

De perfecte keuze voor sfeer, luxe en design

Wil je je badkamer transformeren in een oase van sfeer, luxe en design? Dan is de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 in Geborsteld Koper PVD de perfecte keuze. Het unieke ontwerp, de duurzame afwerking en de complete set maken van deze inbouwdoucheset een geweldige investering voor iedereen op zoek naar een hoogwaardige douche-ervaring. Laat je meevoeren door de krachtige waterstralen van de hoofddouche, geniet van het comfort en gemak van de handdouche en bewonder de moderne uitstraling van de plafondbuis. Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 haal je niet alleen een functionele douche in huis, maar ook een prachtig designelement dat je badkamer naar een hoger niveau tilt.