HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Koper PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - 30cm Plafondbuis

Adviesprijs €4.242,00
€3.606,00 incl. BTW
Uw voordeel: €636,00
Artikelcode: IBS33BCP136
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Koper PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - 30cm Plafondbuis

Premium en stijlvol: Geborsteld Koper PVD

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 in de kleur Geborsteld Koper PVD haal je een kraan in huis met een unieke uitstraling. Deze levendige en doorleefde kleurtoon geeft je badkamer een eigentijdse en luxe uitstraling. Wat deze finish nog specialer maakt, is de duurzaamheid ervan. Dankzij de PVD-coating behoudt de kraan zijn verouderde uitstraling, zonder dat de kleur in de loop der jaren vervaagt of verandert. Geborsteld Koper PVD biedt niet alleen een prachtige visuele ervaring, maar is ook bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Dit maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige en duurzame kraan.

Complete set voor de perfecte inbouwdouche

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset, zodat je direct aan de slag kunt met de installatie. Deze set bevat verschillende componenten die samen zorgen voor een ultieme douchesensatie. De set bestaat onder andere uit:

  • Ronde handdouche: Geniet van een ontspannende douche-ervaring met de meegeleverde ronde handdouche. De ergonomisch ontworpen handdouche ligt comfortabel in de hand en biedt meerdere straalsoorten voor een geheel naar wens aanpasbare douche-ervaring.
  • 30cm Hoofddouche/Superdun: Ervaar het ultieme wellnessgevoel met de 30cm hoofddouche. Met zijn superdunne ontwerp en royale diameter zorgt deze douchekop voor een gelijkmatige waterstroom en een ontspannende regendouche-ervaring.
  • 30cm Plafondbuis: De meegeleverde 30cm plafondbuis zorgt voor een strakke en naadloze installatie van de hoofddouche. Met zijn hoogwaardige constructie en perfecte afwerking, voegt de plafondbuis stijl toe aan elke badkamer.

Met deze complete set ben je verzekerd van een moeiteloze installatie en een schitterende inbouwdouche die aan al je wensen voldoet.