HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Koper PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - Wandarm

Adviesprijs €4.242,00
€3.606,00 incl. BTW
Uw voordeel: €636,00
Artikelcode: IBS33BCP16
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Koper PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - Wandarm

Geborsteld Koper PVD: Een Verouderde Look met Blijvende Uitstraling

De Geborsteld Koper PVD is een levendige kraan met een doorleefd uiterlijk en een unieke kleurtoon. Met zijn PVD-coating biedt deze kraan een verouderde look die zelfs na jaren behouden blijft. In tegenstelling tot geborsteld koper zonder PVD, verandert de kleur van deze kraan niet op natuurlijke wijze.

De Geborsteld Koper PVD is een krachtige finish die bestand is tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Dit maakt het de perfecte keuze voor ruimtes waar sfeer, luxe en design centraal staan. Of je nu een moderne inrichting hebt of juist een vintage stijl nastreeft, deze kraan voegt een vleugje elegantie toe aan elke badkamer.

Inbouwdoucheset compleet met Alles Wat Je Nodig Hebt

Deze Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 is een complete inbouwdoucheset die alles bevat wat je nodig hebt voor een ontspannende douche-ervaring. De set bestaat uit:

  • Ronde handdouche
  • 30cm Hoofddouche/Superdun
  • Wandarm

Met de ronde handdouche kun je gericht de gewenste plekken op je lichaam masseren, terwijl de 30cm hoofddouche je omhult met een zachte, regenachtige waterstraal. De superdunne ontwerp van de hoofddouche zorgt voor een elegante uitstraling in je badkamer.

De wandarm zorgt ervoor dat de regendoucheset stevig aan de muur bevestigd kan worden, waardoor je douche-ervaring veilig en stabiel is. Met deze complete inbouwdoucheset hoef je je geen zorgen te maken over het bij elkaar zoeken van losse onderdelen. Alles wat je nodig hebt, zit inbegrepen in deze set.