HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Gunmetal PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - 20cm Plafondbuis

Adviesprijs €4.242,00
€3.606,00 incl. BTW
Uw voordeel: €636,00
Artikelcode: IBS33BGP126
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Gunmetal PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - 20cm Plafondbuis

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met geborsteld gunmetal PVD

Op zoek naar een kraan die je badkamer een stoer en uniek uiterlijk geeft? Dan is de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 in de kleur Geborsteld Gunmetal PVD de perfecte keuze voor jou. Deze PVD-gecoate kraan onderscheidt zich door zijn tijdloze en stoere uitstraling, en is perfect voor degenen die houden van een kraan met 'personality'.

Deze kraan wordt gekenmerkt door zijn uitstekende krasbestendigheid en duurzaamheid dankzij de PVD-coating. Zelfs na jarenlang intensief gebruik blijft de kraan er als nieuw uitzien, zodat je nog steeds kunt genieten van de stoere uitstraling. Bovendien heeft de kraan een prachtige geborstelde afwerking, wat aantoont dat dit een echt ambachtelijk product is.

Een complete inbouwdoucheset voor optimaal douchecomfort

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset, zodat je alles hebt wat je nodig hebt voor optimaal douchecomfort. Met deze set kun je het douchen naar een hoger niveau tillen en genieten van een luxe ervaring.

  • Ronde handdouche: Deze regendoucheset wordt geleverd met een hoogwaardige handdouche in een ronde vorm. De handdouche zorgt voor een aangename douchestraal en biedt ultiem comfort tijdens het douchen.
  • 30cm hoofddouche/superdun: De set bevat ook een grote hoofddouche van 30cm in diameter. Dankzij zijn superdunne ontwerp zorgt de hoofddouche voor een breed en gelijkmatig sproeipatroon, waardoor je het gevoel hebt onder een echte regenbui te staan.
  • 20cm plafondbuis: Daarnaast wordt de regendoucheset geleverd met een 20cm plafondbuis, waarmee je de hoofddouche op een perfecte hoogte kunt plaatsen. Hierdoor kun je genieten van de meest ontspannende douche-ervaring.

Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 haal je niet alleen een stoere uitstraling in huis, maar ook een complete set waarmee je jouw douchecomfort naar een hoger niveau kunt tillen. Investeer in kwaliteit en geniet dagelijks van de perfecte douche-ervaring.