HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Gunmetal PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - 30cm Plafondbuis

Adviesprijs €4.242,00
€3.606,00 incl. BTW
Uw voordeel: €636,00
Artikelcode: IBS33BGP136
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Gunmetal PVD

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met de Hotbath Archie Regendoucheset in de kleur Geborsteld Gunmetal PVD (BGP). Deze regendoucheset is ontworpen om je badkamer te transformeren en een luxe spa-ervaring te creëren. Met zijn tijdloze en stoere uitstraling onderscheidt deze set zich van andere regendouchesets. Kies voor een kraan met 'personality'.

Een kraan van duurzame kwaliteit

Dankzij de PVD-coating heeft deze regendoucheset een uitstekende krasbestendigheid en gaat hij lang mee. Zelfs na jarenlang intensief gebruik zal de kraan er nog steeds stoer en nieuw uitzien. De geborstelde afwerking laat zien dat het om een echt ambachtelijk product gaat. Hiermee benadruk je het unieke karakter van je badkamer.

Een complete inbouwdoucheset

De Hotbath Archie Regendoucheset wordt geleverd met alle benodigde onderdelen voor een volledige inbouwinstallatie. Deze set bestaat uit:

  • Ronde handdouche - Geniet van een verfrissende douche-ervaring met de ronde handdouche. Het ergonomische ontwerp ligt comfortabel in de hand en zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling over je lichaam.
  • 30cm Hoofddouche/Superdun - Ervaar de luxe van een regendouche met de 30cm hoofddouche. De superdunne ontwerp zorgt voor een moderne en minimalistische uitstraling in je badkamer.
  • 30cm Plafondbuis - De plafondbuis zorgt voor een stabiele bevestiging van de hoofddouche aan het plafond. Hiermee kun je de perfecte hoogte en positie bepalen voor een ideale douche-ervaring.

Met de Hotbath Archie Regendoucheset haal je een complete inbouwdoucheset in huis. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en een stoere uitstraling met deze Geborsteld Gunmetal PVD regendoucheset.