HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Gunmetal PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - Wandarm

Adviesprijs €4.242,00
€3.606,00 incl. BTW
Uw voordeel: €636,00
Artikelcode: IBS33BGP16
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Gunmetal PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche/Superdun - Wandarm

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met geborsteld gunmetal PVD

Wil je jouw badkamer een stoer en uniek uiterlijk geven? Dan is de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 in de kleur geborsteld gunmetal PVD de perfecte keuze voor jou. Deze kleur onderscheidt zich van andere finishes door zijn tijdloze en stoere uitstraling. Het geeft je de mogelijkheid om te pronken met een kraan die echt 'personality' heeft.

PVD-coating voor duurzaamheid en krasbestendigheid

Deze regendoucheset heeft een PVD-coating, wat zorgt voor uitstekende krasbestendigheid en een duurzaam karakter. Zelfs na jaren intensief gebruik kun je nog steeds genieten van de stoere finish die deze kraan biedt. Dus maak je geen zorgen over lelijke krassen die de uitstraling van je badkamer kunnen bederven. Met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 blijft je badkamer er fantastisch uitzien.

Ambachtelijke look met prachtige geborstelde afwerking

Naast de PVD-coating heeft deze regendoucheset ook een prachtige geborstelde afwerking. Deze afwerking geeft de kraan een ambachtelijke look, waardoor het een echt ambachtelijk product is. Het laat zien dat er veel aandacht is besteed aan de details en dat er vakmanschap in het ontwerp zit. Met deze regendoucheset voeg je niet alleen stijl toe aan je badkamer, maar ook klasse en verfijning.

Volledige inbouwdoucheset voor optimaal comfort

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 is een volledige inbouwdoucheset die alles bevat wat je nodig hebt voor optimaal comfort in de badkamer. Met deze regendoucheset ben je verzekerd van een unieke douche-ervaring.

  • Ronde handdouche: Deze regendoucheset wordt geleverd met een handdouche in dezelfde geborsteld gunmetal PVD kleur. De ronde vorm geeft een eigentijdse uitstraling aan je badkamer.
  • 30cm Hoofddouche/Superdun: Geniet van een luxe regendouche-ervaring met de 30cm hoofddouche. Deze ultradunne hoofddouche voegt stijl toe aan je badkamer en zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling.
  • Wandarm: De wandarm is inbegrepen bij de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 en zorgt voor een stevige montage van de hoofddouche.

Met deze hoogwaardige onderdelen kun je de perfecte sfeer creëren in je badkamer. Kies voor comfort en stijl met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33.