HotBath

HotBath Cobber Afbouw douche thermostaat met 2 stopkranen verticale plaatsing Verouderd Messing CB7066EXTAB

Adviesprijs €462,00
€385,00 incl. BTW
Uw voordeel: €77,00
Artikelcode: CB7066EXTAB
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Afbouw douche thermostaat met 2 stopkranen verticale plaatsing Verouderd Messing CB7066EXTAB

Upgrade je badkamer met de HotBath Cobber Afbouw douche thermostaat met 2 stopkranen verticale plaatsing in de prachtige Verouderd Messing (AB) kleur. Deze thermostaat biedt niet alleen functionaliteit, maar ook een verbluffende uitstraling die je badkamer naar een hoger niveau tilt.

Een klasse apart: Verouderd Messing (AB)

De Verouderd Messing (AB) kleur van deze hotbath Cobber thermostaat is iets speciaals. Het materiaal is op een unieke manier bewerkt, waardoor het een natuurlijk verouderde look heeft. Dit geeft de kraan een authentieke en tijdloze uitstraling die zeker opvalt in je badkamer.

Het mooie van verouderd messing is dat het met de tijd alleen maar mooier wordt. Het materiaal reageert positief op water, lucht, verzorgingsproducten en aanrakingen, wat bijdraagt aan de groeiende charme en allure van de kraan. Elke keer dat je je handen wast of de douche gebruikt, draagt ​​bij aan de ontwikkeling van een uniek en persoonlijk patina.

Het Verouderd Messing (AB) patina is echter onomkeerbaar. Het is industrieel aangebracht en kan niet worden weggepoetst. Dit is precies wat deze kleur zo bijzonder maakt, omdat het een uniek en exclusief karakter geeft aan je badkamer.

Upgrade je badkamer naar een hoger niveau

Met de HotBath Cobber Afbouw douche thermostaat met 2 stopkranen verticale plaatsing Verouderd Messing (AB) voeg je een vleugje elegantie en stijl toe aan je badkamer. Deze thermostaat zorgt niet alleen voor een constante watertemperatuur, maar is ook een echte eyecatcher.

De combinatie van de verticale plaatsing en het prachtige Verouderd Messing (AB) design geeft je badkamer een luxe uitstraling. Je zult je elke dag verwennen met deze thermostaat, terwijl je geniet van het tijdloze en unieke karakter van het verouderd messing.

Kies voor kwaliteit en stijl met de HotBath Cobber Afbouw douche thermostaat met 2 stopkranen verticale plaatsing Verouderd Messing (AB). Bestel nu en maak van je badkamer een plek waar functionaliteit en schoonheid samenkomen.