HotBath

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Geborsteld Koper CB010CEXTBC

Adviesprijs €125,00
€106,00 incl. BTW
Uw voordeel: €19,00
Artikelcode: CB010CEXTBC
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Geborsteld Koper CB010CEXTBC

Geborsteld Koper: Een uniek patina voor een doorleefde uitstraling

De HotBath Cobber Afbouwdeel in geborsteld koper is een ware blikvanger voor elke ruimte. Met zijn subtiele glans en warme kleurtoon is deze kraan een architectonisch hoogstandje. Maar het bijzondere aan de geborsteld koperen finish is dat het materiaal onder invloed van lucht en aanrakingen verandert, waardoor het een uniek patina vormt. Dit geeft de kraan een doorleefde uitstraling, die alleen maar mooier wordt met gebruik.

Een finishing touch voor elke ruimte

Niet alleen in de badkamer, maar ook in de keuken is de HotBath Cobber Afbouwdeel met geborsteld koper de perfecte finishing touch. Deze metaalfinish geeft elke ruimte een stijlvolle uitstraling en zorgt voor een vleugje glamour. Of je nu op zoek bent naar een kraan voor je wastafel, douche of bad, de geborsteld koperen afwerking voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur.

Eenvoudig onderhoud en duurzaamheid

De geborsteld koperen finish van de HotBath Cobber Afbouwdeel kan eenvoudig worden onderhouden met zilver- of koperpoets. Hiermee behoudt de kraan zijn mooie glans en blijft deze in topconditie. Bovendien is koper een duurzaam materiaal dat door de jaren heen zijn kwaliteit behoudt. Met deze kraan investeer je niet alleen in stijl, maar ook in een langdurige en betrouwbare oplossing voor je badkamer of keuken.

Geef je ruimte een karaktervolle uitstraling met de HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Geborsteld Koper.