HotBath

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Gepolijst Messing CB010CEXTNB

Adviesprijs €125,00
€106,00 incl. BTW
Uw voordeel: €19,00
Artikelcode: CB010CEXTNB
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Gepolijst Messing CB010CEXTNB

Luxe en tijdloze uitstraling

Met het HotBath Cobber Afbouwdeel in gepolijst messing haalt u een stukje luxe en tijdloze schoonheid in uw huis. De natuurlijke brass afwerking voegt een vleugje elegantie toe aan uw badkamer of keuken. Gepolijst messing heeft de uitstraling van goud en een verleidelijke glans. Na verloop van tijd ontwikkelt het een karakteristiek patina, waardoor het een unieke uitstraling behoudt.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid

Het HotBath Cobber Afbouwdeel is gemaakt van hoogwaardig messing, wat zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met deze inbouw stopkraan knop bent u verzekerd van een langdurig gebruik zonder compromis in kwaliteit. De gepolijste messing afwerking blijft mooi en behoudt zijn kwaliteiten, zelfs na veelvuldig gebruik.

Eenvoudige installatie en onderhoud

Het installeren van het HotBath Cobber Afbouwdeel is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde stappen. U kunt direct genieten van de nieuwe toevoeging aan uw badkamer of keuken. Bovendien is het onderhoud van de gepolijst messing afwerking eenvoudig. Met zilver- of koperpoets kunt u de finish gemakkelijk reinigen en zijn oorspronkelijke glans behouden.

  • Luxe en tijdloze uitstraling
  • Hoge kwaliteit en duurzaamheid
  • Eenvoudige installatie en onderhoud
Maak uw badkamer of keuken compleet met het HotBath Cobber Afbouwdeel in gepolijst messing en geniet van de tijdloze schoonheid en functionaliteit die het met zich meebrengt.