HotBath

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Gepolijst Messing PVD CB010CEXTNBP

Adviesprijs €159,00
€135,00 incl. BTW
Uw voordeel: €24,00
Artikelcode: CB010CEXTNBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Gepolijst Messing PVD CB010CEXTNBP

Ben je op zoek naar een stijlvol en duurzaam afbouwdeel voor je badkamer? Dan is het HotBath Cobber Afbouwdeel in de kleur Gepolijst Messing (NBP) perfect voor jou. Met zijn opvallende glans en 'touch of gold' voegt dit afbouwdeel een vleugje luxe toe aan elke badkamer. Maar dat is niet het enige wat deze finish te bieden heeft. Lees verder om meer te ontdekken over de unieke eigenschappen van het Gepolijst Messing PVD.

Uitstekende glans en krasbestendigheid

Het Gepolijst Messing PVD onderscheidt zich door zijn perfecte glans. Deze afwerking laat je kraan stralen als geen ander. Maar niet alleen dat, het is ook uitzonderlijk krasbestendig. Je kunt dus gerust je kraan poetsen zonder bang te zijn voor lelijke krassen. Zo behoudt je kraan zijn prachtige uitstraling voor jarenlang gebruik.

Bestand tegen schoonmaakmiddelen en kalkaanslag

Niets is zo vervelend als vlekken en verkleuringen door schoonmaakmiddelen of kalkaanslag. Gelukkig biedt het Gepolijst Messing PVD hier de perfecte oplossing voor. Deze finish is extra bestand tegen schoonmaakmiddelen en kalkaanslag. Zelfs na intensief schoonmaken behoudt je kraan zijn originele kleur en glans. Zo blijft je badkamer stralend schoon en zorgeloos.

Een duurzame finish die jarenlang meegaat

Je wilt natuurlijk dat je badkameraccessoires lang meegaan. Met het Gepolijst Messing PVD hoef je je geen zorgen te maken. Deze krachtige finish is duurzaam en gaat jarenlang mee. Zelfs na intensief gebruik behoudt je kraan zijn unieke glans en 'touch of gold'. Zo geniet je elke dag opnieuw van een prachtige badkamer.

Met het HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Gepolijst Messing PVD CB010CEXTNBP haal je een stukje luxe in huis. De uitmuntende glans, krasbestendigheid en duurzaamheid maken dit afbouwdeel de ideale keuze voor elke badkamer. Maak je badkamer compleet met dit prachtige Gepolijst Messing PVD afbouwdeel en geniet elke dag van een stralende badkamerervaring.