HotBath

Hotbath Cobber afbouwdeel inbouwthermostaat met 2-weg omstel Gepolijst messing

Adviesprijs €630,00
€525,00 incl. BTW
Uw voordeel: €105,00
Artikelcode: CB7009EXTNB
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber afbouwdeel inbouwthermostaat met 2-weg omstel Gepolijst messing

Gracieus verouderende Gepolijst messing afwerking

De Hotbath Cobber afbouwdeel inbouwthermostaat met 2-weg omstel heeft een prachtige afwerking van Gepolijst messing. Deze natuurlijke messing finish, ook wel bekend als Natural Brass (NB), is zonder oppervlaktebescherming afgewerkt, waardoor het op natuurlijke wijze verkleurt en gracieus veroudert. Met de uitstraling van goud en een verleidelijke glans, voegt deze afwerking een vleugje luxe toe aan uw badkamer en creëert een sfeervolle ambiance in uw keuken.

Een karakteristieke patina

Na verloop van tijd ontwikkelt de Gepolijst messing afwerking van de Cobber inbouwthermostaat zijn eigen karakteristieke patina. Dit betekent dat het oppervlak geleidelijk aan verandert en een unieke uitstraling krijgt. Deze evolutie van de finish voegt niet alleen karakter toe aan het product, maar ook aan uw interieur. Met gepolijst messing zijn de mogelijkheden eindeloos en kunt u genieten van de schoonheid van een persoonlijke touch.

Eenvoudig onderhoud en langdurige kwaliteit

Om ervoor te zorgen dat uw Hotbath Cobber afbouwdeel inbouwthermostaat met 2-weg omstel er altijd op zijn best uitziet, kunt u de Gepolijst messing finish eenvoudig poetsen met zilver- of koperpoets. Hiermee behoudt de afwerking zijn glans en blijft het oppervlak kwaliteitsvol, waardoor u langdurig kunt genieten van uw aankoop. Met Hotbath Cobber haalt u niet alleen een esthetisch aantrekkelijke inbouwthermostaat in huis, maar ook een product dat ontworpen is om lang mee te gaan.