HotBath

HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging Mat Zwart CB472BL

Adviesprijs €725,00
€616,00 incl. BTW
Uw voordeel: €109,00
Artikelcode: CB472BL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging Mat Zwart CB472BL

Een stijlvolle toevoeging aan jouw badkamerinterieur

Mat zwart in drie woorden? Stijlvol, luxe en trendy. Deze populaire finish wordt zowel toegepast in minimalistische ruimtes als in badkamers en keukens die worden gedefinieerd door trends en design. Eén ding is zeker: mat zwarte kranen zetten de toon en geven een badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant. Met mat zwart is het mogelijk om een statement te maken en geef je een boost aan je interieur.

Geniet van een ultieme douche-ervaring

Met de HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging in mat zwart haal je niet alleen stijl, maar ook een ultieme douche-ervaring in huis. Deze hoofddouche is ontworpen met oog voor detail en zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling, waardoor je kunt genieten van een ontspannende en verfrissende douche. De mat zwarte afwerking geeft je badkamer een moderne en elegante uitstraling, terwijl het unieke ontwerp zorgt voor een luxueuze touch.

Kwaliteit en duurzaamheid verzekerd

De HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging is vervaardigd met hoogwaardige materialen om uitstekende prestaties en duurzaamheid te garanderen. De mat zwarte afwerking is niet alleen stijlvol, maar ook krasbestendig, waardoor het product er jarenlang als nieuw uit zal zien. Daarnaast is deze hoofddouche eenvoudig te installeren en te onderhouden, wat zorgt voor extra gemak en een zorgeloze douche-ervaring.

  • Stijlvolle toevoeging: De mat zwarte afwerking geeft je badkamer een chique uitstraling.
  • Ultieme douche-ervaring: Geniet van een ontspannende en verfrissende douche dankzij de gelijkmatige waterverdeling.
  • Kwaliteit en duurzaamheid: Hoogwaardige materialen zorgen voor uitstekende prestaties en een langdurig mooie uitstraling.

Upgrade jouw badkamer met de HotBath Cobber Beam velvet hoofddouche met plafondbevestiging in mat zwart en breng stijl en luxe in huis. Bestel vandaag nog en creëer een badkamerinterieur waar je trots op kunt zijn!