HotBath

HotBath Cobber Handdoekrek Geborsteld Koper CBA25BC

Adviesprijs €555,00
€472,00 incl. BTW
Uw voordeel: €83,00
Artikelcode: CBA25BC
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Handdoekrek Geborsteld Koper CBA25BC

Stijlvolle en duurzame handdoekrek in geborsteld koper

Het HotBath Cobber Handdoekrek Geborsteld Koper CBA25BC is een prachtige toevoeging aan uw badkamer. Het handdoekrek is gemaakt van hoogwaardig geborsteld koper, wat zorgt voor een subtiele glans en warme kleurtoon. Deze metaalfinish geeft het handdoekrek een unieke uitstraling die alleen maar mooier wordt met de tijd.

Maak indruk met de unieke afwerking

De finish van geborsteld koper maakt dit handdoekrek een architectonisch hoogstandje. Het materiaal ontwikkelt na verloop van tijd een natuurlijk patina, wat zorgt voor een doorleefde en karakteristieke uitstraling. Met dit handdoekrek voegt u een vleugje elegantie toe aan uw badkamer.

  • Stijlvol design: Het HotBath Cobber Handdoekrek Geborsteld Koper CBA25BC heeft een strak en tijdloos ontwerp dat perfect past in iedere badkamerstijl.
  • Duurzame kwaliteit: Gemaakt van hoogwaardig geborsteld koper, is dit handdoekrek niet alleen mooi, maar ook duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik.
  • Eenvoudige installatie: Het handdoekrek wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen, zodat u het eenvoudig aan de muur kunt monteren.

Voeg een vleugje luxe toe aan uw badkamer met het HotBath Cobber Handdoekrek Geborsteld Koper CBA25BC. De unieke afwerking en hoogwaardige kwaliteit maken dit handdoekrek niet alleen functioneel, maar ook een ware eyecatcher. Bestel het vandaag nog en geniet van een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw badkamer.

Opmerking: Voor het onderhoud van de finish kunt u gebruik maken van zilver- of koperpoets, waarmee u de mooie uitstraling van het geborsteld koper kunt behouden.