HotBath

HotBath Cobber Handdoekrek Gepolijst Messing CBA25NB

Adviesprijs €555,00
€472,00 incl. BTW
Uw voordeel: €83,00
Artikelcode: CBA25NB
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Handdoekrek Gepolijst Messing CBA25NB

Een functioneel en stijlvol accessoire voor je badkamer: het HotBath Cobber Handdoekrek in gepolijst messing (CBA25NB). Dit handdoekrek is zorgvuldig ontworpen om zowel praktisch als esthetisch aan je behoeften te voldoen.

Stijlvolle veelzijdigheid

Met zijn elegante en tijdloze ontwerp voegt het HotBath Cobber Handdoekrek een vleugje klasse toe aan elke badkamer. De gepolijst messing afwerking geeft het rek een luxueuze uitstraling, vergelijkbaar met de glans van goud. Of je nu een moderne of klassieke badkamerstijl hebt, dit handdoekrek past zich naadloos aan. Het is de perfecte aanvulling op elke interieurstijl.

Authentieke veroudering

Gepolijst messing, ook wel natural brass genoemd, heeft een uniek vermogen om prachtig te verouderen terwijl het zijn kwaliteiten behoudt. Deze pure metaalfinish wordt afgewerkt zonder oppervlaktebescherming, waardoor het met de tijd zijn karakteristieke patina krijgt. Het verouderingsproces geeft het handdoekrek een organische uitstraling en creëert een gevoel van authenticiteit. Dit draagt bij aan de sfeer van je badkamer en voegt een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routines.

Opmerking:
  • Voor het behoud van de glans kan het gepolijst messing handdoekrek worden gepoetst met zilver- of koperpoets.
  • Het handdoekrek is eenvoudig te monteren en wordt geleverd met de nodige bevestigingsmaterialen.

Transformeer je badkamer met het HotBath Cobber Handdoekrek in gepolijst messing. Geniet van de tijdloze schoonheid en functionaliteit die dit rek te bieden heeft. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine!