HotBath

HotBath Cobber Handdoekrek Mat Zwart CBA25BL

Adviesprijs €555,00
€472,00 incl. BTW
Uw voordeel: €83,00
Artikelcode: CBA25BL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Handdoekrek Mat Zwart CBA25BL

HotBath Cobber Handdoekrek Mat Zwart CBA25BL

Stijlvol, luxe en trendy

Mat zwart in drie woorden? Stijlvol, luxe en trendy. Deze populaire finish wordt zowel toegepast in minimalistische ruimtes als in badkamers en keukens die worden gedefinieerd door trends en design. Eén ding is zeker: mat zwarte kranen zetten de toon en geven een badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant. Met mat zwart is het mogelijk om een statement te maken en geef je een boost aan je interieur.

Modern en eigentijds ontwerp

Het HotBath Cobber Handdoekrek in mat zwart is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Het heeft een modern en eigentijds ontwerp dat perfect past bij elke badkamer of keuken. Met dit handige handdoekrek hoef je je geen zorgen te maken over rondslingerende handdoeken. Het biedt voldoende ruimte om je handdoeken netjes op te hangen en zo je ruimte georganiseerd te houden. Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, dit handdoekrek past altijd.

Hoogwaardige materialen en duurzaamheid

Gemaakt van hoogwaardige materialen, staat het HotBath Cobber Handdoekrek garant voor uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Het is vervaardigd met oog voor detail en ontworpen om lang mee te gaan. Het mat zwarte oppervlak is niet alleen stijlvol, maar ook krasbestendig, waardoor het handdoekrek er altijd als nieuw uit blijft zien. Daarnaast zorgt de stevige constructie ervoor dat het handdoekrek stabiel aan de muur blijft bevestigd, zelfs als er meerdere handdoeken aan hangen.