HotBath

HotBath Cobber Handdoekrek Zwart Chroom CBA25BK

Adviesprijs €599,00
€509,00 incl. BTW
Uw voordeel: €90,00
Artikelcode: CBA25BK
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Handdoekrek Zwart Chroom CBA25BK

Het HotBath Cobber Handdoekrek is de perfecte toevoeging aan elke moderne of klassieke badkamer of keuken. Met zijn opvallende zwart chroom finish en verbluffende glans, zal dit handdoekrek zeker alle aandacht trekken. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle sfeer of wilt pronken met de prachtige vorm van je kraan, dit handdoekrek voegt een nieuwe dynamiek toe aan je ruimte.

Gedurfde zwarte chroom finish

De zwarte chroom finish van dit handdoekrek biedt een alternatief voor traditionele donkere finishes. In tegenstelling tot matte zwarte finishes, heeft zwart chroom een aantrekkelijke glans die direct de aandacht trekt. Het geeft een moderne en elegante uitstraling aan je badkamer of keuken. Deze gedurfde kleur past perfect bij zowel moderne als klassieke interieurstijlen.

Een opvallende toevoeging aan je ruimte

Het HotBath Cobber Handdoekrek is niet alleen functioneel, maar ook een prachtig designelement voor je ruimte. Door zijn opvallende zwart chroom finish en strakke vormgeving, trekt dit handdoekrek alle ogen naar zich toe. Het benadrukt de stijl en elegantie van je interieur en voegt een vleugje luxe toe. Met dit handdoekrek geniet je elke dag van een esthetisch aantrekkelijke en georganiseerde badkamer of keuken.