HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Geborsteld Koper - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €2.120,00
€1.802,00 incl. BTW
Uw voordeel: €318,00
Artikelcode: IBS70BC5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Upgrade je badkamer met de Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset

Ben je op zoek naar een veelzijdige en populaire serie van Hotbath? Dan is de Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset de perfecte keuze. Deze regendoucheset combineert vorm, design en innovatie in prachtige designkranen. Met een subtiel geborsteld koperen afwerking, geeft deze set je badkamer een warme en luxueuze uitstraling.

Feilloze techniek

De Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset is voorzien van hoogwaardige Flühs componenten, waaronder omstellingen en keramische schijven. Deze componenten van de allerhoogste kwaliteit maken gebruik van gepatenteerde technieken, waardoor je jarenlang kunt genieten van soepele bediening. Daarnaast is de kraan uitgerust met het Shower Power System, waardoor je maximaal douchecomfort ervaart met een lager waterverbruik. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke cartridge membraan in de douchekop.

De Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Dankzij het waterbesparende ontwerp draag je bij aan een beter milieu zonder dat je inlevert op comfort.

Luxe en veelzijdigheid

Naast de uitstekende techniek is het design van deze regendoucheset een echte eyecatcher. De prachtige geborsteld koperen afwerking geeft je badkamer een warme en luxueuze uitstraling. Let op: de Living Colour uitvoering van deze doucheset heeft geen oppervlaktebescherming, waardoor natuurlijke verkleuringen als gevolg van gebruik optreden. Dit zorgt voor een uniek en levendig resultaat.

De Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset wordt geleverd met een 38.5cm wandarm, een 30cm ronde hoofddouche en een staafhanddouche. Met deze inbouwdoucheset geniet je van maximaal comfort en functionaliteit. Upgrade je badkamer met deze prachtige set en creëer de badkamer van je dromen. Bestel nu en geef jezelf een dagelijkse dosis luxe en ontspanning!