HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Mat Zwart - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €1.770,00
€1.505,00 incl. BTW
Uw voordeel: €265,00
Artikelcode: IBS70BL2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber IBS70 Inbouw Regendoucheset - Luxe en comfort

Upgrade je badkamer met de Hotbath Cobber IBS70 inbouw regendoucheset in Mat Zwart. Deze set is perfect voor liefhebbers van luxe en comfort. Met zijn stijlvolle design en hoogwaardige materialen is deze regendoucheset een echte eyecatcher in elke badkamer. Laat je dagelijks verwennen onder de heerlijke regendouche en geniet van het ultieme douchecomfort.

Een complete set

Deze inbouw regendoucheset wordt geleverd met alle benodigde onderdelen voor een eenvoudige installatie. De set bestaat uit een 15cm plafondarm, een 20cm ronde hoofddouche en een staafhanddouche met wandhouder. Met deze set haal je alles in huis voor een complete en luxueuze douche-ervaring.

Hoogwaardige kwaliteit

De Hotbath Cobber IBS70 inbouw regendoucheset is voorzien van hoogwaardige Flühs componenten. De omstellingen en keramische schijven van deze inbouwset zijn van de allerhoogste kwaliteit en maken gebruik van gepatenteerde technieken. Hierdoor ben je verzekerd van jarenlang soepel gebruik en een uitstekende bediening.

Met het Shower Power System geniet je van maximaal douchecomfort, terwijl je tegelijkertijd water bespaart. Het unieke cartridge membraan in de douchekop zorgt voor een heerlijke douche-ervaring en een efficiënt waterverbruik. Zo draag je bij aan een duurzame levensstijl zonder in te leveren op comfort.

Met zijn stoere en industriële Mat Zwart design voegt deze regendoucheset een opvallende en eigentijdse uitstraling toe aan je badkamer. Mat Zwart is een populaire finish die perfect past in moderne en luxe badkamers. Met deze doucheset geef je je badkamer direct een bijzondere uitstraling.

Bestel nu de Hotbath Cobber IBS70 inbouw regendoucheset in Mat Zwart en laat je verrassen door de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Maak van je badkamer een plek waar je elke dag kunt genieten van een luxe spa-ervaring.