HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Mat Zwart - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €2.120,00
€1.802,00 incl. BTW
Uw voordeel: €318,00
Artikelcode: IBS70BL5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber IBS70: De perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit

Upgrade je badkamer met de Hotbath Cobber IBS70 inbouw regendoucheset in Mat Zwart. Deze veelzijdige en populaire regendoucheset uit de Cobber-serie van Hotbath biedt je een unieke douche-ervaring. Met zijn stijlvolle design en innovatieve functies is dit de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en luxe.

Een complete inbouwdoucheset met alle essentials

Deze Hotbath Cobber inbouw regendoucheset wordt geleverd met een 38,5 cm lange wandarm, een 30 cm ronde hoofddouche en een staafhanddouche. Hiermee kun je genieten van zowel een ontspannende regendouche als een verfrissende handdouche. De wandarm zorgt voor een perfecte positionering van de hoofddouche, terwijl de staafhanddouche flexibel en gemakkelijk te gebruiken is.

Deze inbouwdoucheset is voorzien van hoogwaardige Flühs componenten, inclusief omstellingen en keramische schijven van de allerhoogste kwaliteit. Dit zorgt voor feilloze techniek en jarenlange soepele bediening. Met de thermostatische kraan kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en behouden, wat zorgt voor een veilige en comfortabele douche-ervaring.

Het Shower Power System zorgt ervoor dat je maximaal douchecomfort ervaart, terwijl er tegelijkertijd water wordt bespaard. Dankzij het unieke cartridge membraan in de douchekop wordt de waterstroom geoptimaliseerd, waardoor je kunt genieten van een heerlijke douche-ervaring met aandacht voor het milieu.

Technische specificaties:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Afwerking: Mat
  • Type douchearm: Wandarm
  • Diameter hoofddouche: 30 cm
  • Type handdouche: Staaf

Met de Hotbath Cobber IBS70 inbouw regendoucheset ben je verzekerd van comfort, stijl en functionaliteit. De mooie Mat Zwarte kleur geeft je badkamer direct een bijzondere uitstraling. Creëer de badkamer van je dromen en bestel deze regendoucheset vandaag nog!