HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Gepolijst Messing - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - 30cm Plafondbuis - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €1.970,00
€1.675,00 incl. BTW
Uw voordeel: €295,00
Artikelcode: IBS70NB3
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ontdek de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Geniet van een luxueuze douche-ervaring

Met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 haal je een prachtig staaltje design en innovatie in huis. Deze inbouwdoucheset biedt niet alleen maximale functionaliteit, maar ook een prachtige afwerking in gepolijst messing. Geniet van een heerlijke douche-ervaring met deze veelzijdige en populaire regendoucheset.

Een complete doucheset

De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 wordt geleverd met verschillende onderdelen die zorgen voor een complete doucheset. Deze set bevat een 20cm ronde hoofddouche en een staafhanddouche met wandhouder. Daarnaast is er een 30cm plafondbuis inbegrepen, zodat je de hoofddouche op de gewenste hoogte kunt installeren. Dit maakt de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 perfect voor alle soorten badkamers.

Hoogwaardige kwaliteit

Deze inbouwdoucheset is voorzien van hoogwaardige Flühs componenten die zorgen voor een feilloze werking. Met de gepatenteerde technieken en keramische schijven kun je jarenlang genieten van soepele bediening. Daarnaast heeft de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 het Shower Power System, waardoor je maximaal douchecomfort ervaart met minder waterverbruik. Dit is goed voor het milieu én voor je portemonnee.

De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 is uitgerust met het unieke Living Colour systeem. Hierdoor heeft de doucheset geen oppervlaktebescherming en zal er na verloop van tijd een natuurlijke verkleuring plaatsvinden. Dit geeft de doucheset een prachtig en levendig resultaat. De glanzend gouden look zorgt bovendien voor een luxe uitstraling in je badkamer.