HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Gepolijst Messing - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - 30cm Plafondbuis - Handouche met glijstang

Adviesprijs €2.099,00
€1.784,00 incl. BTW
Uw voordeel: €315,00
Artikelcode: IBS70NB37
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Een complete en veelzijdige inbouw regendoucheset - alles wat je nodig hebt voor ultiem comfort

Met de Hotbath Cobber IBS70 inbouw regendoucheset haal je een complete en veelzijdige oplossing in huis voor een ultieme douche-ervaring. Deze regendoucheset bevat alle benodigde onderdelen die je nodig hebt voor maximaal comfort en gemak.

Een prachtige en functionele plafondarm

Deze regendoucheset wordt geleverd met een 30 cm plafond-/wandarm, waarmee je de hoofddouche op de ideale hoogte kunt plaatsen. Deze arm is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je badkamerinterieur.

Een royale ronde hoofddouche voor een ultiem doucheplezier

De 20 cm diameter hoofddouche is perfect gepositioneerd om je hele lichaam te omhullen met een ontspannende regenbui. Geniet van ultiem doucheplezier en laat alle stress van de dag van je afglijden.

Een handige en stijlvolle staafhanddouche met glijstang

Deze regendoucheset wordt compleet geleverd met een staafhanddouche en een bijpassende glijstang. Met de staafhanddouche kun je eenvoudig en gericht het water richten waar je het nodig hebt. Perfect voor het afspoelen van zeep of het schoonmaken van de douche. De glijstang zorgt ervoor dat je de handdouche op de ideale hoogte kunt plaatsen.

Met de Hotbath Cobber IBS70 inbouw regendoucheset haal je een complete en hoogwaardige set in huis waarmee je kunt genieten van maximaal douchecomfort en gemak. Ervaar de luxe van een regendouche in je eigen badkamer en geniet elke dag van een ontspannende en verfrissende douche-ervaring.