HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Gepolijst Messing PVD - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €3.178,00
€2.701,00 incl. BTW
Uw voordeel: €477,00
Artikelcode: IBS70NBP5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber IBS70 Inbouw Regendoucheset - Compleet met alle benodigde onderdelen

Ontdek de veelzijdige en populaire Hotbath Cobber IBS70 inbouw regendoucheset. Deze regendoucheset combineert vorm, design en innovatie in de Cobber-serie van Hotbath. Geniet van een feilloze techniek, maximaal comfort en een prachtig design in Gepolijst messing met PVD coating.

Feilloze techniek voor soepele bediening

Deze Cobber thermostatische inbouwset is voorzien van hoogwaardige Flühs componenten. De omstellingen en keramische schijven maken gebruik van gepatenteerde technieken en garanderen een soepele bediening. De allerhoogste kwaliteit zorgt voor jarenlang probleemloos gebruik.

Maximaal douchecomfort met waterbesparing

Deze kraan uit de Cobber-serie is uitgerust met het Shower Power System, waardoor je verzekerd bent van maximaal douchecomfort. Tegelijkertijd wordt er minder water verbruikt. Het unieke cartridge membraan in de douchekop zorgt hiervoor. Zo geniet je van een ontspannende douche-ervaring met een duurzaam karakter.

Luxe design in Gepolijst messing met PVD coating

Het prachtige design van de Cobber IBS70 regendoucheset is uitgevoerd in Gepolijst messing met een PVD coating. De perfect glanzende, gouden kleurtoon geeft je badkamer een luxe en sfeervolle uitstraling. Daarnaast biedt de PVD finish bescherming tegen verkleuring, krassen en aanslag, waardoor de kraan er langdurig als nieuw uit blijft zien.

Deze Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 wordt geleverd met:

  • 38.5cm wandarm
  • 30cm ronde hoofddouche
  • Staafhanddouche
  • Messing Gepolijst PVD

Een complete set die ervoor zorgt dat je direct van een luxe douchesysteem kunt genieten. Met de Hotbath Cobber IBS70 inbouw regendoucheset haal je kwaliteit en design in huis. Bestel nu en ervaar de ultieme douche-ervaring!