HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - Mat zwart - Staaf handdouche - 38cm Vierkante Hoofddouche - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €3.397,00
€2.887,00 incl. BTW
Uw voordeel: €510,00
Artikelcode: IBS27BL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - Mat zwart

Laat je badkamer stralen met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 in een stijlvolle mat zwarte kleur. Deze regendoucheset voegt niet alleen een vleugje luxe toe aan je badkamer, maar geeft ook je interieur een trendy uitstraling. Met zijn minimalistische design en hoogwaardige afwerking is deze doucheset een ware eyecatcher.

Stijlvol en veelzijdig

De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 wordt geleverd met verschillende onderdelen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Met de staaf handdouche geniet je van een comfortabele en gerichte waterstraal, ideaal voor het afspoelen van shampoo of het verfrissen van je lichaam. De 38cm vierkante hoofddouche zorgt voor een krachtige en ontspannende regenachtige ervaring, waardoor elke douchebeurt een verwenmoment wordt.

De handdouche wordt geleverd met een handige wandhouder, zodat je deze eenvoudig kunt bevestigen op de gewenste hoogte. Met deze regendoucheset heb je alles wat je nodig hebt voor een luxueuze en comfortabele douche-ervaring.

Hoogwaardige kwaliteit

De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 is vervaardigd van hoogwaardige materialen, waardoor je verzekerd bent van een lange levensduur. De mat zwarte afwerking geeft niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar is ook duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.

Met deze inbouwdoucheset haal je niet alleen een eyecatcher in huis, maar ook een product waar je jarenlang plezier van zult hebben. Kies voor de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 en geniet van een luxe douchesysteem dat je badkamer naar een hoger niveau tilt.

  • Inclusief staaf handdouche
  • 38cm vierkante hoofddouche
  • Handdouche met wandhouder

Upgrade je doucheruimte met deze complete Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 in mat zwart. Geniet van ultiem comfort, stijl en kwaliteit voor een onvergetelijke douche-ervaring.