HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - Mat zwart - Ronde handdouche - 38cm Vierkante Hoofddouche - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €3.886,00
€3.303,00 incl. BTW
Uw voordeel: €583,00
Artikelcode: IBS27BL17
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - Mat zwart - Ronde handdouche - 38cm Vierkante Hoofddouche - Handdouche met glijstang

Mat zwart in drie woorden: stijlvol, luxe en trendy. Deze populaire finish wordt zowel toegepast in minimalistische ruimtes als in badkamers en keukens die worden gedefinieerd door trends en design. Eén ding is zeker: mat zwarte kranen zetten de toon en geven een badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant. Met mat zwart is het mogelijk om een statement te maken en geef je een boost aan je interieur.

Inbouwdoucheset voor een naadloze uitstraling

De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 is een complete inbouwdoucheset die je badkamer een moderne en minimalistische uitstraling geeft. Met deze set geniet je dagelijks van een heerlijke douche-ervaring. De set is uitgevoerd in mat zwart, wat zorgt voor een stijlvolle en trendy look.

De set bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een ronde handdouche
  • Een 38cm vierkante hoofddouche
  • Een handdouche met glijstang

Deze onderdelen zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om een optimale waterstroom en gebruiksgemak te garanderen. De ronde handdouche biedt een gerichte en verfrissende straal, terwijl de 38cm vierkante hoofddouche zorgt voor een luxueuze regendouche-ervaring. Met de handdouche en glijstang heb je de flexibiliteit om jezelf eenvoudig te wassen en af te spoelen, precies zoals jij dat wilt.

Creëer een stijlvolle en functionele badkamer

Met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 haal je niet alleen een prachtig design in huis, maar ook een uiterst functioneel product. De inbouwdoucheset zorgt voor een naadloze integratie in je badkamer, waardoor je een strak en minimalistisch geheel creëert. De mat zwarte kleur geeft je badkamer een moderne en trendy uitstraling, terwijl de verschillende onderdelen ervoor zorgen dat je kunt genieten van een comfortabele en luxueuze douche-ervaring.

Investeer in kwaliteit en stijl met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 en transformeer je badkamer tot een oase van rust en ontspanning.