HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Geborsteld Koper - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - 30cm Plafondbuis - Handouche met glijstang

Adviesprijs €2.629,00
€2.235,00 incl. BTW
Uw voordeel: €394,00
Artikelcode: IBS70BC1357
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Geborsteld Koper - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - 30cm Plafondbuis - Handouche met glijstang

Stijlvol en functioneel ontwerp

De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 in geborsteld koper combineert stijl en functionaliteit. Met zijn subtiele glans en warme kleurtoon is de geborsteld koperen finish een ware eyecatcher. Deze metaalfinish ontwikkelt door de tijd heen een uniek patina, waardoor de kraan alleen maar mooier wordt. Of het nu in de keuken, badkamer of andere ruimte is, deze doucheset voegt een vleugje klasse toe aan elke omgeving.

Inclusief alle essentiële onderdelen

De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 bevat alle onderdelen die nodig zijn voor een complete doucheset. Bij deze inbouwdoucheset krijg je een ronde handdouche, een 30 cm hoofddouche en een 30 cm plafondbuis. Daarnaast wordt ook een handige handdouche met glijstang meegeleverd. Met deze set heb je alles wat nodig is om van een luxe en verfrissende douche-ervaring te genieten.

  • Ronde handdouche
  • 30 cm hoofddouche
  • 30 cm plafondbuis
  • Handdouche met glijstang

Onderhoud en duurzaamheid

De geborsteld koperen finish van deze regendoucheset is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Het materiaal vormt na verloop van tijd een uniek patina, wat zorgt voor een doorleefde uitstraling. Om de glans te behouden, kan de finish worden gepoetst met zilver- of koperpoets. Zo blijft de doucheset er altijd als nieuw uitzien en gaat deze jarenlang mee.

Kies voor de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 in geborsteld koper en geniet van een verfijnde douche-ervaring met een vleugje elegantie. Voeg deze hoogwaardige doucheset toe aan je badkamer of andere ruimte en creëer een oase van rust en luxe.