HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Geborsteld Koper - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €2.300,00
€1.955,00 incl. BTW
Uw voordeel: €345,00
Artikelcode: IBS70BC15
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Geborsteld Koper - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met wandhouder

Geborsteld Koper - Een architectonisch hoogstandje met een doorleefde uitstraling

De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 is voorzien van een unieke finish: geborsteld koper (BC). Deze metaalfinish heeft een subtiele glans en warme kleurtoon, waardoor het een echte eyecatcher is in elke badkamer. Onder invloed van lucht en aanrakingen zal het materiaal een uniek patina vormen, waardoor de kraan een doorleefde uitstraling krijgt. Met de tijd zal het materiaal alleen maar mooier worden, waardoor deze regendoucheset niet alleen functioneel is, maar ook als een kunstwerk in uw badkamer dient.

De geborsteld koperen finish is de finishing touch voor iedere ruimte. Of het nu gaat om keukenkranen, badkamerkranen, armaturen of douchesets, de warme kleurtoon en subtiele glans voegen een vleugje luxe en stijl toe aan elke omgeving. Daarnaast kan de finish eenvoudig worden onderhouden door gebruik te maken van zilver- of koperpoets.

Inclusief alle benodigde onderdelen voor een complete inbouwdoucheset

Deze Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset, wat betekent dat u alles heeft wat u nodig heeft voor een optimale douchervaring. De set bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een ronde handdouche
  • Een 30cm hoofddouche
  • Een wandarm
  • Een handouche met wandhouder

Met deze onderdelen kunt u eenvoudig de perfecte douchestraal creëren en genieten van een ontspannende douche-ervaring. De handdouche kan gemakkelijk worden vastgezet aan de wandhouder, zodat u uw handen vrij heeft tijdens het douchen. De wandarm zorgt voor een stabiele bevestiging van de 30cm hoofddouche, waardoor u kunt genieten van een gelijkmatige waterverdeling over uw hele lichaam.

Met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 haalt u niet alleen een esthetisch aantrekkelijk design in huis, maar ook een complete en functionele doucheset die garant staat voor een luxe en comfortabele douche-ervaring.