HotBath

HotBath Cobber Spiegel 60R inclusief indirecte verlichting en spiegelverwarming IP44 N.V.T. MC060

Adviesprijs €510,00
€425,00 incl. BTW
Uw voordeel: €85,00
Artikelcode: MC060
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Spiegel 60R inclusief indirecte verlichting en spiegelverwarming IP44 N.V.T. MC060

De HotBath Cobber Spiegel 60R is de ultieme toevoeging aan jouw badkamer. Met zijn strakke en moderne design brengt deze spiegel niet alleen functionaliteit, maar ook stijl in jouw dagelijkse routine.

Indirecte Verlichting

Deze spiegel is uitgerust met indirecte verlichting, waardoor je een zachte en subtiele gloed krijgt in jouw badkamer. Met deze verlichting creëer je de perfecte sfeer voor ontspanning en rust. Of je nu 's ochtends jezelf klaarmaakt voor een nieuwe dag of 's avonds tot rust komt na een lange dag, de indirecte verlichting van de Cobber Spiegel 60R zorgt voor een aangename ambiance.

Spiegelverwarming

Met de ingebouwde spiegelverwarming hoef je nooit meer te wachten tot de condens is verdwenen voordat je jezelf kunt zien in de spiegel. De Cobber Spiegel 60R zorgt ervoor dat de spiegel altijd helder blijft, zelfs na een hete douche. Zo kun je snel en gemakkelijk jezelf klaarmaken zonder gedoe.

IP44 N.V.T. MC060

Deze HotBath Cobber Spiegel heeft een IP44 classificatie, wat betekent dat hij beschermd is tegen spatwater. Je kunt de spiegel dus veilig in de badkamer installeren zonder je zorgen te maken over waterschade. Daarnaast heeft de spiegel de MC060 code, die staat voor de afmetingen van 60 centimeter in diameter. Met deze compacte maat past de Cobber Spiegel 60R perfect in elke badkamer.

Met de HotBath Cobber Spiegel 60R inclusief indirecte verlichting en spiegelverwarming IP44 N.V.T. MC060 haal je een functionele en stijlvolle toevoeging in huis. Waar wacht je nog op? Creëer de badkamer van je dromen met deze prachtige spiegel!