HotBath

HotBath Cobber Uitloop 15cm Gepolijst Messing CB094-15NB

Adviesprijs €125,00
€106,00 incl. BTW
Uw voordeel: €19,00
Artikelcode: CB094-15NB
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Uitloop 15cm Gepolijst Messing CB094-15NB

Gracieus verouderen met gepolijst messing

Ontdek de tijdloze charme van gepolijst messing (NB), ook wel bekend als natural brass. Deze pure metaalfinish voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte zonder zijn kwaliteiten te verliezen. Gepolijst messing is een unieke afwerking die op natuurlijke wijze verkleurt door invloeden van buitenaf, waardoor het zijn karakteristieke patina krijgt. Geniet van een luxueuze uitstraling in uw badkamer en creëer een sfeerverhogende ambiance in uw keuken. Het goudachtige uiterlijk en de verleidelijke glans van gepolijst messing maken van uw interieur een echte eyecatcher.

Onderhoud en duurzaamheid

Het onderhouden van gepolijst messing is eenvoudig. U kunt het oppervlak opfrissen en reinigen met zilver- of koperpoets, waardoor het zijn stralende glans behoudt. Deze duurzame metaalfinish is bestand tegen de tand des tijds en blijft zijn prachtige uitstraling behouden, zelfs na verloop van tijd. Met de HotBath Cobber Uitloop 15cm Gepolijst Messing CB094-15NB haalt u niet alleen een stijlvol product in huis, maar ook een investering die lang meegaat.

Perfecte aanvulling op uw interieur

Maak van uw badkamer of keuken een waar pronkstuk met de HotBath Cobber Uitloop 15cm Gepolijst Messing CB094-15NB. Door zijn luxueuze afwerking voegt deze uitloop een vleugje klasse toe aan elke ruimte. Met zijn optimale afmetingen van 15 cm past hij perfect bij verschillende interieurstijlen. Of u nu een moderne, klassieke of industriële inrichting heeft, deze uitloop vormt altijd een harmonieus geheel en creëert een intieme sfeer. Met de HotBath Cobber Uitloop 15cm Gepolijst Messing CB094-15NB tilt u uw interieur naar een hoger niveau.