HotBath

HotBath Cobber Wastafelmengkraan 2 gats Zwart Chroom CB023BK

Adviesprijs €425,00
€361,00 incl. BTW
Uw voordeel: €64,00
Artikelcode: CB023BK
Op voorraad
Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Wastafelmengkraan 2 gats Zwart Chroom CB023BK

Donkere elegantie met zwart chroom

Op zoek naar een kraan die je badkamer of keuken omtovert tot een ware eyecatcher? De HotBath Cobber Wastafelmengkraan in de kleur Zwart Chroom is de perfecte keuze. Deze gedurfde kleur geeft elke ruimte een moderne en klassieke uitstraling, met een opvallende glans die alle aandacht trekt.

Een lust voor het oog

Met de zwart chroom finish van de HotBath Cobber Wastafelmengkraan haal je een uniek stukje design in huis. Of je nu op zoek bent naar een sfeervolle ambiance of juist de prachtige vormen van de kraan wilt benadrukken, de verbluffende glans zorgt voor een nieuwe dynamiek in je ruimte. Het zwarte chroom steelt hierbij absoluut de show, met een elegantie die ongeëvenaard is.

Een veelzijdige toevoeging

Deze wastafelmengkraan is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens functioneel. Met het 2-gats ontwerp biedt dit product de perfecte combinatie van stijl en gebruiksgemak. De HotBath Cobber Wastafelmengkraan is geschikt voor zowel moderne als klassieke badkamers en keukens, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan elke ruimte. Zeg maar dag tegen saaie kranen en verwelkom de luxe uitstraling van zwart chroom!

  • Gedurfde kleur met aantrekkelijke glans
  • Uniek stukje design dat alle aandacht trekt
  • Geschikt voor moderne en klassieke ruimtes

Maak van je badkamer of keuken een stijlvolle oase met de HotBath Cobber Wastafelmengkraan in het elegante Zwart Chroom. Bestel nu en ervaar de luxe en uitstraling van deze prachtige kraan!