HotBath

HotBath Cobber X Dubbel toiletrolhouder Geborsteld Messing PVD CXA05BBP

Adviesprijs €175,00
€149,00 incl. BTW
Uw voordeel: €26,00
Artikelcode: CXA05BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber X Dubbel toiletrolhouder Geborsteld Messing PVD CXA05BBP

De tijdloze schoonheid van geborsteld messing

Verliefd geworden op de matte uitstraling van geborsteld messing? Maak je geen zorgen, met de BBP finish hoef je er nooit afscheid van te nemen. Deze dubbele toiletrolhouder is uitgevoerd in een prachtige geborsteld messing PVD coating. De coating zorgt ervoor dat de houder er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitziet. Een duurzame keuze die bestand is tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Deze finish doorstaat moeiteloos de tand des tijds en behoudt zijn tijdloze schoonheid.

Stijlvol en praktisch

Naast zijn duurzame karakter heeft de HotBath Cobber X dubbel toiletrolhouder ook een stijlvol design. De moderne uitstraling met strakke lijnen en afgeronde vormen voegt een vleugje elegantie toe aan jouw badkamer. Met deze dubbele toiletrolhouder heb je altijd voldoende voorraad bij de hand, handig en praktisch in gebruik. Hij wordt geleverd met alle benodigde montagematerialen, wat zorgt voor een probleemloze installatie. Geniet van zowel functionaliteit als stijl met deze toiletrolhouder.

Hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig onderhoud

De HotBath Cobber X dubbel toiletrolhouder is gemaakt van hoogwaardig materiaal en vakkundig vervaardigd om lang mee te gaan. De geborsteld messing PVD coating beschermt niet alleen tegen corrosie en krassen, maar is ook eenvoudig schoon te maken. Gebruik eenvoudig een zachte doek met wat mild schoonmaakmiddel om de houder in topconditie te houden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over vlekken of vingerafdrukken die je design verstoren. Investeer in kwaliteit en gemak met deze dubbele toiletrolhouder van HotBath Cobber X.